26 Ağustos 2008 Salı

Anlaşamadığın İnsanı Sevemezsin!!!

İnsanları olduğu gibi kabul edemiyorum. Bu da benim sorunum. Bunu nasıl yeneceğimi ya da yenmem gerekip gerekmediğini bilemiyorum. Biri benim kafama göre değilse silip atarım. Ve bu hiç düzelmez.
Biri vardı hayatımda bi zamanlar. Her şeyi paylaştığım, konuştuğum, gezdiğim, dinlediğim, beraber fotoğraf çektiğim... Ama bazı huyları vardı ve beni artık sinir etmeye başlamıştı. Artık önemsiz biri olmuştum. Başka öncelikler gelmeye başladı. Başka kişiler önemli olmaya başladı. Ben çünkü hep vardım ve olacaktım. Belkide bu yüzden ilişki basite inmeye başladı?
Bugün en son ne zaman seni seviyorum dediğimi düşündüm. (aynı şekilde onun da bana)
Hatırlamıyorum.
Ya da en son ne zaman öptüm doya doya sarıldım. (aynı şekilde onun da bana)
Hatırlamıyorum
Bence bir insanın sevgilisi ile arkadaşı arasında ince bir çizgi vardır. Ben hep sevgililerimle önce arkadaş olmayı denemişimdir. Ama bu sefer tuaf bişey oldu. Sevgiliyken kendiliğimizden arkadaş olduk.
Belkide başta yazdığım şeyin yani insanları olduğu gibi kabul edemememin de etkisi vardır bunda. Peki bu ne demek? Ben neden birini olduğu gibi kabul edim? Bu bana ne kazandırır?
İnsanları sevinçle falan kucaklicak değilim. Öyle bir niyetim de yok, olamazda.
Kavgacı değilim (haksızlıklar dışında). Birini sevmiyorsam uğraşmam, bulaşmam. Peki bu durumda kabul etmem gereken şey ne benim?
Ben de şöyle bişey geliştirdim kendime. Anlaşamadığın kişiyi sevemezsin!!! Başka insanlar için mantıklı bilemem ama benim gibi birine göre(?) gayet mantıklı. "Ya sev ya terk et"in biraz daha üst versiyonu.(tabi kime göre neye göre değişir bu)
Eeee ne değişti yani? Bi bok değişmedi işte ben gene yalnız kaldım. Bu mudur? Bu dur....
(Biterken çalan: Neil Young - Cowgirl in the Sand )

2 yorum:

designerk dedi ki...

anlaşamadığın insanı sevemezsin. belki doğru belki yanlış. ama anlaşamadığın insanla çok şey katarsın kendine. en azından benim için öyle.

BUROCK dedi ki...

belkide bu insan senin hep ordsa olacağını hiçbir zaman düşünmemiştir seni çok sevdiği ve kaybetmek istemediği için sevgisini başka yollarla göstermiştir.bazen çok alıştığımızdan bunları fark edemeyiz.bunları gözden geçirip değerlendirmeliyizdir belkide.Çünkü bazen sana seni ne kadar sevidiğini söyleyen değil senin için hayatını ne kadar ortaya koyduğundaki ince noktalarda aramalıyız.bide bu yönden düşünmek lazım.emin ol bence o kişi senin için hayatını ortaya koymuştur ve bundan sonrada koyacaktır...sen belki çok alıştığından bunları görememiş olabilirsin.(bu senin hatan değil).

Yorum Gönder

 

maruzatım var © 2008. Chaotic Soul :: Converted by Randomness